rozet van respect

re-spect (anders kijken met dezelfde ogen) 2006-2009 op de schoolpleinen van: Huizinga School Amsterdam, Hildegardesschool Rotterdam Noord, Da Costa School Rotterdam Zuid, Beatrixschool Rotterdam Pendrecht

The flower of life as a never ending story set in bronze. Like the sun. Circle overlaps circle creating ever new spaces. Fill them with symbols of where you come from, where you want to go. Walk over the circle or stand quite still…

‘ik ga erop liggen als ik moe ben … I lie on it when I am tired … het is mijn gouden oplaad-stadion … my golden charging stadion … als je jarig bent met zingen eromheen … on birthdays, we celebrate and sing … handen schudden als je ruzie hebt … make up after a quarrel … een batterij voor als je leeg bent … it gives spirit when you’re empty … mooi erop dansen … a place to dance … het maakt je warm … and feel warm...